Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (7.44 secunde)
https://bit.ly/3fzcqeW ) si Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube si pariaza in timp real pe meciul Academica Clinceni - Rapid, din Liga I ??.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Am plecat de pe locul 11 din liga a 2-a, acum suntem pe locul 7 in Liga 1. Ne dorim sa dam mai mult, chiar puteam mai mult, dar poate si nesansa de multe ori a contat, cum de altfel in ultimele meciuri cu jucatori accidentati, suspendati sauu eliminati.
Al doilea e Filip care nici la liga 2 nu mai joaca la cum s-a prezentat. ... Partida retur de la barajul pentru mentinere / promovare in Liga 1 dintre Dinamo si U Cluj se joaca duminica, 29 mai, pe stadionul din "Stefan cel Mare".
Dinamo - U Cluj 1-1 a fost rezultatul care a trimis-o pe Dinamo in Liga 2. ... Eu am spus mereu ca atata timp cat voi fi antrenor, niciun jucator nu ma va vinde", a spus Erik Lincar, dupa promovarea in Liga 1.
Mihai Stoica a recunoscut ca nu-i poate recomanda niciun aparator lateral din Liga 1, dar ca are un fotbalist roman care ii este pe plac. ... "Daca ma pui sa aleg un fundas central pe care sa i-l propun lui Gigi, nu am niciunul din Liga 1.
Razvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, a revenit in tara pentru cateva zile si a analizat lupta la titlu in Liga 1.
Benfica - Bruges 5-1 Liga Campionilor / Optimi de Finala Sezon 2022/2023 Au marcat: Rafa Silva 38, Goncalo Ramos 45+2;
Patronul echipei, sau ce e domnul Sfaiter, a declarat ca vrea sa intre brat la brat cu Dinamo in Liga 1. ... ca Leo Grozavu o vrea pe Otelul in prima liga) Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
Chindia Targoviste a retrogradat in Liga 2, insa aceasta contraperformanta nu va aduce dezastrul la echipa, anunta conducerea clubului. La o zi dupa retrogradarea Chindiei in esalonul secund, presedintele clubului a vorbit despre situatia lui Toni Petrea, aflat la final de contract.
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
Politia, in subordinea consiliilor locale Liga alesilor locali liberali a mai solicitat si transferul unor servicii de politie din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) in cea a consiliilor locale, conform legislatiei UE.
nu am primit pana in prezent nici un raspuns“, au aratat intr-o scrisoare deschisa senatorul PPRM Irina Loghin, senatorul PSD Ion Radoi, deputatii PSD Nicolae Badalan si Dan Iosif, precum si deputatul PPRM Dan Liga.
"Ar fi bine din punct de vedere cosmetic, dar ar insemna intrarea in liga a doua a politicii nationale", a argumentat el.
"Ar fi bine din punct de vedere cosmetic, dar ar insemna intrarea in liga a doua a politicii nationale", a argumentat el.
Fostul ministrul de Interne Constantin Dudu Ionescu a demisionat de la umanisti. In schimb, tot ieri deputatul Dan Liga a anuntat ca s-a inscris in PUR, parasind astfel PPRM.
Liga Araba ar putea ajuta la impunerea unei zone de interdictie aeriana deasupra Libiei, a anuntat sambata la Cairo secretarul general Amr Moussa, in timp ce vineri, SUA si UE au cerut colonelului Gaddafi sa intrerupa atacurile.
Membrii Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal au decis ieri sa le acorde credit arbitrilor romani in primele cinci etape din 2012 si, daca acestia nu vor comite greseli grave la meciurile din Liga I, nu se va apela la arbitri straini, informeaza Mediafax.
"N-am nici o idee. Sa-si puna pe cine vor! Le-am facut liga, le-am lasat bani!", a mai spus Dragomir.
"Antrenorul Michel a semnat pana la finalul sezonului, iar contractul va fi prelungit automat daca va reusi calificarea echipei in Liga Campionilor.
google-analytics.com